från ‘söstra mi’ Johi. 

Reglerna är följande:

Länka till den som utmanat dig.
Berätta sju sanningar om dig själv.
Utmana sju stycken i slutet av ditt inlägg.
Lämna ett meddelande till den du utmanat.

Sju sanningar om mig själv och som även Johi skrev så kan man ju inte avslöja de värsta avarterna av sanningar i ett sådant här sammanhang men här kommer mina sju;
* Jag har en image av att vara lika stark som Pippi Långstrump. En gång bröt jag av moppskaftet  när jag svabbade golv. Och då var jag inte ens arg. . .
* I samband med ovan kan man även bli utmanad att bryta arm av mig . .. Mest i krogmiljö . . . OK, jag vinner inte mot alla män men vissa vågar inte testa *s*
* Jag är en slarva som tycker att det är extremt tråkigt att plocka & städa. Jag vill gärna ha det snyggt & rent men väntar varje vecka in i det längsta på att någon annan skall dyka upp ur tomma intet och trolla bort ‘skiten’. Hittills har den strategin varit helt verkningslös. Mitt stora C har ärvt sin mormors ordningsinne och håller ordning, åtminstone på sitt rum. Jag tror att jag är lik min egen mormor, jag ;o) *kram*
* I samband med min ovilja att städa och ha ett minutiöst rengjort hem så ägnar jag min lediga tid åt att pyssla med scrapping/kort eller att surfa runt & samla inspiration till detsamma. (Och det kan ta hur mycket tid som helst.)
Jag har sytt mycket förr och kanske blir det mer nu när jag har en ny symaskin.
* Jag är en ‘uppstartare’ som gillar att hugga in på nya projekt. Avslutandet kan det bli lite si & så med, speciellt av stora projekt. . .
* Om jag inte hade jobbat inom kemiindustrin så hade jag velat ha en blomsterbutik. Gud vad kul det hade varit att vara florist! Om jag hade hittat det här med kort & scrap tidigare så skulle jag kunna tänka mig att driva en web  butik med stämplar odyl också. . . Nu finns det redan många web butiker känns det som. . .
* Nästan botad från ett sockerberoende som har funnits sedan jag var riktigt liten. Vilken sockergris jag varit! Nu har jag ett återfall i julfrosseriet. . .  Julgodis är en böjelse som finns kvar och när man börjat äta så vill man ha mer . . . Sedan hjälper det ju inte direkt att jag har träffat en man som inte är lika villig att ta sig ur sitt sockerträsk .Det är defenitivt dags att återgå till mina sundare vanor igen.

Jag utmanar:
Mika
Caroline
Nina
Kline
Camilla B
Scrapkatten
Lillblomman

Annonser